Skip to main content
Service

Enthousiast team

Wij staan voor je klaar

Een groots opgezet festival met 100 droogtoiletten, een extra toiletje in de tuin, een toiletwagen op een trouwfeest, toiletten voor je zomerbar of toiletten en handwasunits voor zomerkampen of speelpleinen? Voor elk soort evenement hebben we een oplossing. Groot of klein? Als klant krijg je steeds een professioneel advies, een persoonlijk gesprek en voorstel op maat.

Er zijn 3 soorten formules: een collect and go, delivery en full service. We kunnen personeel ter plaatse voorzien, of je kan zelf voor onderhoud en opbouw zorgen. Contacteer ons om de mogelijkheden te bekijken en samen te zoeken naar een formule die het best bij je wensen en budget aansluit.

Team

Collect and go

Je pikt de toiletten op te Puurs, transporteert en monteert deze zelf. Je krijgt een duidelijke uitleg wanneer je ze komt afhalen en krijgt de gebruiksaanwijzing mee op een fiche. Aanhangwagen nodig? Informeer naar de mogelijkheden.

Delivery

De toiletten worden geleverd, geplaatst en opgehaald op 1 vaste locatie. Je krijgt een uitleg over het gebruik.

Full service

Idem delivery maar mét personeelsondersteuning ter plaatse. Wij zorgen voor het proper houden van de toiletsite, het bijvullen van het zaagsel en toiletpapier en het wisselen van de emmers.

Prijzen

ArtikelAantal stuksPrijs per stuk
composttoilet
1
2-3
4-6
7-14
15-25
26-100
€ 199
€ 149
€ 109
€ 99
€ 70
Op aanvraag
Keep it clean box
€ 25
Handwasunits
Op aanvraag
Andere artikels
Op aanvraag
Personeel ter plaatse
Op aanvraag
De prijs is afhankelijk van het aantal gehuurde artikels, de huurtijd en de personeelsondersteuning. Vraag daarom een offerte op maat. Al onze prijzen zijn inclusief opbouw en afbouw, 4 emmers per toilet, toiletpapier en houtsnippers. Exclusief transport en btw. Bovenstaande prijzen bedraagt de prijs, zonder ondersteuning ter plaatse, voor een weekend (van vrijdag t.e.m. maandag).
Green Corner
Green Corner Toilet Logo

Contact

Pardassenhoek 18
9550 Sint-Lievens-Esse (Herzele)

0470/38 77 58
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingsuren

Ma. t/m vri. 8.00 - 17.00
Za.: Gesloten
Zo.: Gesloten

© Green Corner Toilet | Algemene voorwaarden
Website by It's me